Friday, March 6, 2009

movie..

jumaat.. 6 march 2009..


Bermula pukul 5 pagi , mimpi ku diketuk oleh deringan alarm clock.. namun hati dan badan masih melekat di bantal busukku.. kelopak mata pula masih berat nak buka.,alangkah bagus x dak exam pagi ni..Itu la rungutan pertama yang keluar dari mulut ku.. namum lepas solat subuh laptop la menjadi teman di kala sunyi.. study tetap sudy walaupon masih termimpi-minpi..

Tapi lepas saja exam, tetibe beban yang dipikul ringan ibarat angin.. walaupon hati susah seribu alasan.. apapon biasa la,.. sedar tak sedar da hampir 17 tahun hidup ini berperang dengan exam. ..namun ku tempuh juga dgn tenang walaupon mencabar kewarasan..

Namun hati menjadi tenang kerna taun ialah tahun terakhir sebelum grad.. tapi may be akan masih belajar untuk master.. enta la masih tiada plan utk kerja lagi.. satu persatu cita2 kecundang.. tak tahu la kemana arah takdirku...arggggg... kenapa menyelamun ni... bosan nya hidup kat cni.. tanpa arah tujuan mosikal menghala terus ke alamanda, putrajaya..ini la tempat melepak dan tgk wayang yang selalu ku singgah dgn teman ku.. hampir setiap movie aku tonton... tp kali ni movie street fighter..

Cam ni cite faveret aku.. lawan2.. hehehe.. layan jer otak ni...ni la antara filem yang baik berbanding dgn cite lake eden yang enta apa la kepala punca nya.. merosak kan otak jer dgn cerita kejam.. hehehehe.. jalan cite yang bagus n bersetail....Tanpa ku sedar malam da melabuh... kat cni asyik hujan jer.. namun terpaksa ku redah juga utk blik ke hostel..


Noktah..==))

3 comments:

shirah said...

da hampir 17 tahun hidup ini berperang dengan exam yerrr....
hermmmm......
pasni keja la dulu than sambung, baru leh rasa berperangan gan fulus plak...pastu buat perbandingan mana lagi dasyat...hik3

ShiRah said...

da hampir 17 tahun hidup ini berperang dengan exam yerrr....
hurmmmmmmmm...

pasni keja la dulu than sambung, baru leh rasa berperang gan fulus plak....pastu wat perbandingan mana lg dasyat....

hik3

wawa said...

hehhehe.... study la lg dasyat kut.. hiihih... terkejar2 dibuatnya..