Monday, April 20, 2009

Blur..!!!.


20/4/2009..

salam..==))

Tepat jam 6 pagi... alarm clock menjerit di kala sunyi...argggggggghhhh...hari ni bermula la final exam kat ukm ni... alangkah bagusnya x dak peksa kan..,itu la benda pertama yg terlintas di fikiran yg blur pagi2 ni........


emm........ bangun awal hari ni,,.. dgn harapan nak sambung study sblm peksa.... tp kenapa la asyik menguap jer dr tadi... tanpa ku sedari mulut yg sedang kusyuk menghafal melantunkan melodi lagu.. hehehehE.. apa yg aku study ni..huhuhuhu..
arrrgggghhhhhh.....


emm.... agak mengecewakan juga.. tak tahu dimana clap nya... kenapa la otak ku tepu tahap maksimun apabila hendak menjawab soalan robot ni..soalan bole dikatakan agak mudah... mungkinkah da lama aku x menjawab soalan peksa.. abis lupa bagaimana nk menjawab dan menulis yg penah ku belajar di sekolah rendah dahulu.. dalam benak ku terlintas segala kekesalan.. emm da abis nota yang aku hafal.. kenapa la x dapat ku tintakan jawapan nya.. emm may be nerves ni.. huhuhuu.. excited nak menjawab sampai tak tahu yang mana pangkal nya


emm....lupakan jer la... x guna di kenang lagi..jom p jogging.. huhuhu.....p release tension kat stadium..

noktah.....

1 comment:

ShiRah said...

aik...tak abis2 blur lg ker....-D