Thursday, February 24, 2011

"Jom Cuti-Cuti Hilangkan Stress.==))"

Assalamualaikum semua..==))


Fuuhhhh... selesai sudah semua masalah untuk hari ni,..terkejar-kejar buat kerja last minit.. hihii....semua kerja due date hari nie..  mmg kebetulan betoi lah..==)). Hari ni jugalah nak kena renew tesis, yang nak buat and hantar xsignmt, nak update passportnya, update baju, pack barang, and yang penting tu nak exchange duit.. ==))

Semua benda ni mesti disettlekan sblm weekend ni,.. terketar2 kepala  lutut us ni berlari kesana-kesini..apapom semuanya berjalan lancar..hihihi.

Esok dah mula cuti, jadi us and kawan2 plan last minit untuk buat lawatan tak rasmi pada hujung mggu ni..tempat yg dituju tu adalah negara yg berdekatan... Daripada dok berkurung besarkan badan, baik us pegi merayau-rayau and berpoya-poya habiskan duit.. ==)).. pastu bila blk jerr Malaysia nnt terpaksa mkn megi lah jawabnya sbb us dah jatuh muflis..hahahha.. Maklum lah tadi masa pegi kat kuanter pengurup wang untuk exchange RM ke Dollar pon dapat ciput jer....huh terbantut niat hati nak bershopping..==)) Jadi to kwn2 yg nk kirim souvenirs or apa2 tu.. harap2 korang bank-in duit ikut kiraan dollar la yee...hihiih....==))

Apapon..Moga us and kawan2 selamat pergi dan pulang..serta dipermudahkan semua urusan.. maklum lah undang2 negara ni ketat ckit.. Amin..===))

Noktah..==))

6 comments:

M.Y.H.A.S said...

wahh us nak bercuti kat manaaa tuuuuu? hahaha moga selamat pi selamat sampai naaaa...

p/s: ussss, marni nak keychain dari sana, bleh x? (O.O)<---muka xmalu

wawa said...

hheehhe.... ala negara serumpun jer...
makasih ya marni... nnt klu us sempat shopping and lebih budget.. us beli kan keychain.. hiihi

faiz said...

selamat bercuti..

wawa said...

terima kasih..==))

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

wawa said...

sama-sama